El Premi Internacional a la Innovació Cultural és un certamen temàtic biennal organitzat pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb l’objectiu d’estimular projectes que explorin possibles escenaris culturals dels pròxims anys. El tema corresponent a la tercera edició del Premi (2018-2019) és Internet.

Què podem fer, des de la cultura, per una Internet més lliure, igualitària i oberta? Aquesta edició del Premi està oberta a projectes culturals innovadors que proposin actuacions en àmbits com l’accessibilitat i la representació, la seguretat i la privacitat, la tecnopolítica i la transformació social, l’impacte ecològic, l’ètica i l’alfabetització digital, o en qualsevol altre tema clau que contribueixi a l’apoderament de la ciutadania i a la millora de la xarxa.

Un guanyador i una menció especial

Després de deliberar i assistir a la presentació dels projectes per part dels seus representants al llarg de dues jornades els dies 19 i 20 de juny de 2019, el jurat atorga per unanimitat el III Premi Internacional a la Innovació Cultural al projecte World Wi(l)de Web, de David Monreal Becerra i Irene Merino Revilla, i concedeix una menció especial al projecte Hyperaud.io, d’Annabel Church i Mark Juan Boas.

Els membres del jurat d’aquesta edició són:

Consulta tota la informació sobre el Premi

 
 

Inicia sessió


Accedeix a la teva inscripció. Si has presentat una sol·licitud, podràs consultar la documentació enviada i veure el teu número de registre.

Has oblidat la contrasenya?